DE GEHEIME KRACHT van rauwe chocolade  💯

Wees er snel bij!

Op  zaterdag 13 april -> nog maar 2 plekken vrij !
 
Op zaterdag 27 april -> ook nog maar 2 plekken vrij !

⏰  Vanaf 13 uur tot 17 uur

Prijs 75 Euro

 
DE GEHEIME KRACHT van rauwe chocolade 💯

Wist je dat recent wetenschappelijk onderzoek praat over de geweldige invloed van flavonoïden op de hersenen en hun cognitieve functies? Ja, flavonoïden die aanwezig zijn in rauwe, onbewerkte cacaobonen. Met onze vijf jaar ervaring met rauwe producten willen we graag onze kennis met jou  🤎 delen. In onze cursus laten we je zien dat je kunt   “genieten zonder schuldgevoel”.
Zonder zorgen over lege calorieën en met een gerust hart, wetende dat geen enkel levend wezen heeft geleden voor jouw behoeften.

Onze locatie:

Het Goor 59 7071 PC Ulft

Landwinkel Luemes

Wat ga je leren..

We verwelkomen elkaar natuurlijk met een kopje eerlijke, onbewerkte cacao (van ceremoniële kwaliteit). Zo kun je begrijpen waarom cacao voor de Azteken en Maya’s een heilige  🙏  plant was. Ik zal je introduceren tot belangrijke elementen die nodig zijn bij het verwerken van rauwe chocolade  🍫  en rauwe taartjes. Kortom, een aangenaam uur van theorie onder het genot van een genezend kopje cacao.  🍮  Samen zullen we heerlijke en zeer geliefde “Brigadeiros” bliss balls maken (Hoe anders dan met rauwe cacao!). Na het maken van de Brigadeiros bliss balls gaat iedereen zijn eigen mini rauwe taartje maken. Daarna kun je je fantasie  ✨💫   en creativiteit gebruiken om jouw taartje te decoreren.  🍒🫐🥝  Het is belangrijk dat je een gezellige middag met ons hebt en dat je naar huis gaat met een doosje  🥡 lekkernijen die je zelf hebt gemaakt.  👩‍🍳

Silvie Pellova
Ik verheug mij op jullie komst...
Workshop aanmeldingsfomulier