Silvie Pellova van Vega la Vie

Als klein meisje – geboren en getogen in Tsjechië – hielp ik mijn moeder graag met bakken. Ze maakte heerlijk gebak, om je vingers bij af te likken. Jablečný Závin, een soort apfelstrudel, was mijn favoriet.

Kleine meisjes worden groot.
Na vele omzwervingen ben ik in Nederland beland en ondertussen woon ik hier al bijna een decennium.
Ik houd van Nederland maar mijn Tsjechische accent laat zich gauw onthullen.

Bewust kiezen voor jezelf én de aarde

Op een dag werd een naaste vriend van mij ziek en verwijderde hij uit zijn dieet alles waar suiker in zat. Ik begon mijzelf toen te verdiepen in voeding en veranderde mijn eetpatroon grondig. Door niet langer suiker, gluten en vlees te consumeren, ontgifte niet alleen mijn lichaam maar ook mijn ziel en geest. Sindsdien zit ik veel beter in mijn vel. Echt een eyeopener!

Tegenwoordig let ik goed op wat beter is voor mij, voor het milieu en voor de planeet. Ik kies beter voor voedsel dat niet industrieel verwerkt is, ik kies voor organisch, en geen dier hoeft verdriet of pijn voor mijn basisbehoeften te lijden.

lk besefte dat de consumptiemaatschappij waarin we leven het respect verloren is voor andere levende wezens op onze prachtige Aarde en voor de Aarde zelf.
Laten we zuinig op haar zijn, want dan zijn we ook zuinig op onszelf.

Vega la Vie is zelf grotendeels organisch.  Alle lekkernijen zijn raw, lactose en glutenvrij. Zoetigheid zonder geraffineerde suikers en zonder chemische troep.

Bij ons vind je ook geen plastic als verpakkingsmateriaal.

Vega la Vie is hoe ik ben. Vega la Vie ben ik.